top of page

Haluatko saada yrityksenne tuhansien ihmisten tietoisuuteen?

Terve! Minä olen Juho Deb, Baana Travelsista. Yrityksemme on maailman hörskeisin matkatoimisto, joka järjestää huikeita matkoja Suomessa ja ulkomailla. Olemme toimineet vuodesta 2012 lähtien.

Ikimuistoisimpia reissujamme ovat olleet Kreikan purjehdukset ja Tooga-Baanat, Marokon Kamelimatka hiekkadyyneillä sekä Suosauna-reissut Pohjanmaalla. Sieltä jukaisemaamme videota katsottiin viime kesänä yli 1,2 miljoonaa kertaa sosiaalisissa medioissa.

Iltalehtikin kirjoitti videostamme jutun.

Seuraavaksi teemme kuitenkin jotain vielä huikeampaa!

Olemme ostaneet linja-auton, josta valmistamme varsinaisen Baanabussin saunoineen, keittiöineen, vessoineen ja majoitustiloineen yhdeksälle hengelle. 

Tavoitteenamme on järjestää BaanaBussilla vieläkin hörskeisempiä matkoja niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin, jotta pääsemme esittelemään ihmisille maamme kauneutta. 100v Suomi nousuun!

Haluamme nyt tarjota teille mielenkiintoista mahdollisuutta. Sponsoroikaa tuotteillanne/palveluillanne Baanabussiamme, niin saatte lisää näkyvyyttä yrityksellenne ja tuotteillenne.

Kuvaamme näet Baanabussin valmistuttua siitä todella laadukkaan esittelyvideon, jossa esittelemme Bussissa käyttämämme ratkaisut.

 

Kun meille lahjoitetaan esimerkiksi saunapaneelit, esittelemme videossa kyseiset paneelit, mainitsemme mikä yritys valmistaa tälläisiä paneeleita ja kerromme miksi olemme valinneet juuri ne.

 

Videon loppuun lisäämme myös listan yhteistyökumppaneistamme logojen kera.

Matkalla mukana:

3E Building

www.3eb.fi

 

Markkinoiden tehokkain jälkiasennettava eristys varastoihin, halleihin ja koteihin.

Näin me saamme karsittua bussin rakentamiseen käytettäviä kuluja ja te saatte lisää näkyvyyttä mielenkiintoisessa yhteydessä.

 

Video tulee olemaan englanninkielellä ja osoitettu kansainvälisille markkinoille, mutta sen levikki tulee olemaan hyvin laaja Suomalaisenkin yleisön keskuudessa.

 

Suomi, luonto, korkealuokkaisuus ja hyvä mieli tulevat olemaan videon teemoja.

Uskomme, että videolle tulee heittämällä kymmeniä tuhansia katsojakertoja, mutta ei ole ollenkaan ennennäkemätöntä, että videolle saattaisi jopa tulla satoja tuhansia katsojia…

Miltä tämä kuulostaa? Lähdettekö sponsoroimaan BaanaBussia? Se ei maksa teille mitään. Pyydämme teiltä ainoastaan vastineeksi tuotteitanne/palveluitanne projektiamme varten. Kiitos ja kumarrus!

bottom of page